Jonair Affärsflyg

Våra tjänster

Vi har hjälpt företag och organisationer med resor sedan 1972. Våra tjänster innefattar allt från affärsflyg till frakt av farligt gods och ambulansflyg. Vi gör allt för att på bästa sätt serva våra kunders behov i och kring resan. Vår service är tillgänglig dygnet runt och året om.

Journummer charterflyg +(46) 090-12 12 00.

Om Jonair

Vi är ett Umeåbaserat flygbolag som sedan starten 1972 erbjudit snabba och effektiva transporter inom huvudsakligen Skandinavien. Vi flyger allt från passagerare till frakt av farligt gods samt ambulansflyg.

Vår specialitet är affärsresor inom Skandinaven, norra Europa samt Ryssland, där vanlig reguljärtrafik är obefintlig eller tidskrävande.

Luftfartyg

Vill du sätta en guldkant och resa en aning lyxigare så har vi en Cessna Citation Excel. Denna maskin går både snabbare och flyger på högre höjd än andra plan. Den är dessutom utrustad med soffa, bekväma fåtöljer, utfällbara bord och toalett. Allt du behöver för att resa så bekvämt som möjligt. 

Inrikes och på kortare resor inom norra Europa har vi ett utbud av väl beprövade modellen King Air B200, även två av dessa är utrustad med soffa, bekväma stolar samt toalett.

Kolla in vårt imponerade utbud av luftfartyg.

Få de bästa erbjudande före alla andra!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Scroll to Top