Om Jonair

affarsflyg-inside-plane

Prisvärda affärsresor i världsklass

Vi är ett Umeåbaserat flygbolag som sedan starten 1972 erbjudit snabba och effektiva transporter inom huvudsakligen Skandinavien. Vi flyger allt från passagerare till frakt av farligt gods samt ambulansflyg. Vår specialitet är affärsresor inom Skandinaven, norra Europa samt Ryssland, där vanlig reguljärtrafik är obefintlig eller tidskrävande. Vår stora erfarenhet av dessa resor tillsammans med en strävan efter att erbjuda prisvärda affärsresor i världsklass med genomgående hög kvalité har gett oss en stor och återkommande kundkrets vilket vi tycker är fantastiskt kul och ett kvitto på att vi är det självklara valet vid resor inom Skandinavien, norra Europa samt Ryssland.

Reguljärtrafik och helikopter

Sedan mars 2015 flyger vi även reguljär trafik mellan Pajala – Luleå med 22 avgångar per vecka, Umeå – Östersund med 20 avgångar per vecka, Sveg – Arlanda med 24 avgångar per vecka. Från och med 2017 erbjuder Jonair även helikoptertransporter i samarbete med AOC-Hållaren Kallax flyg.

En av Jonairs främsta affärsresedestinationer är Vasa där vi kan erbjuda snabba och effektiva transporter över Kvarken på under 30 minuter.

helicopter
Beechcraft-1900C-open-door

Ombord

På våra flygningar finns det alltid kaffe och te tillsammans med lättare fika. Vid längre flygningar eller på begäran erbjuds allt från smörgåsar till kompletta måltider. Har ni några speciella önskemål så meddela oss detta innan flygningen så ordnar vi det. På våra korta reguljärflygningar mellan Pajala och Luleå serverar vi alltid kaffe samt smörgås på första morgonturen.

Få de bästa erbjudande före alla andra!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Scroll to Top