Nytt hos helikoptern

Från och med Maj finns ett nytt koncept hos oss på Jonair helikopter. Perfekt för annorlunda team building, privata fester, svensexa/möhippa eller födelsedagar.

Åk helikopter till Sävar Jaktskytteklubb och skjut lerduvor.

Dagen börjar med att ni anländer vid hangar 4, hoppar in i Jonair’s helikopter som tar er ut till Sävars Jaktskytteklubb. Här möts ni upp av instruktörer med flera års erfarenhet av skytte. På plats kommer dem att gå igenom allt du behöver veta för en säker och rolig upplevelse. Det gör alltså ingenting om någon/alla inte har använt ett vapen tidigare. Vapen och ammunition behöver ni inte heller ta med, det finns på plats. När ni skjutit färdigt och känner er hungriga så bistår vi med lunch och kaffe (beroende på vilket alternativ ni bokar). Ni avslutar dagen med en helikoptertur tillbaka till Jonair’s hangar.

Vi erbjuder tre grundpaket, brons, silver och guld. Dessa går givetvis att anpassa efter just dina önskemål. Vill du avsluta med en längre flygning över Umeå, åka längst älven eller hovra över sommarstugan så är det inga problem. Ange bara i bokningsförfrågan vad ni önskar lägga till så återkommer vi så fort som möjligt.

Bronsturen: I denna tur ingår helikopter till och från skjutbanan, 1 timme på Sävar Jaktskytteklubb, vapen, ammunition, kaffe och måltidsdryck. Pris: 8,000 med plats för 4 personer i helikoptern.

Silverturen: I denna tur ingår helikopter till och från skjutbanan, 2 timmar på Sävar Jaktskytteklubb, vapen, ammunition, korvgrillning, kaffe och måltidsdryck. Pris: 11,000 med plats för 4 personer i helikoptern.

Guldturen: I denna tur ingår helikopter till och från skjutbanan, 3 timmar på Sävar Jaktskytteklubb, vapen, ammunition, lunch, kaffe och måltidsdryck. Pris: 14,000 med plats för 4 personer i helikoptern.

.

Få de bästa erbjudande före alla andra!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rulla till toppen