Ny jetkärra SE-RIJ

Plane-takeoff

Kanske inte helt okänt att vi investerat i ett Jetplan men det tål ändå skrivas om!

Vi köpte SE-RIJ för några månader sedan från Amsterdam. Tidigare ägaren lade mycket energi och känsla på inredningen, så det är verkligen i toppskick!

Att köpa ett nytt flygplan gör man inte på en dag, det är otroliga mängder pappersjobb och tillstånd som skall ordnas med innan man opererar i luften. Vi valde att direkt leasa ut flygplanet till ett flygbolag i Göteborg, där har den flugit fram tills nu. Nästa vecka så är leasingen över och vi får hem kärran upp till vårat baskontor i Umeå. Ingen är gladare än vi. Självklart har vi stora planer för hur vi skall fira detta, det är ju ändå Jonair’s första ”fullblodiga” jetplan!

Tanken med denna maskin är att vi kommer använda jeten till mestadels charterkunder. Den kommer även vara ett backupplan till linjetrafiken om ordinarie flygplan är på service eller liknade. Så det är inte helt omöjligt att Sveg, Umeå eller Pajalaborna får en överraskning och blir boardade på en lyxjet istället. Förhoppningsvis skulle ingen ha problem med det. Eller vad tror ni?

Få de bästa erbjudande före alla andra!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rulla till toppen